Våra märkenDet är vad som händer när två killar som älskar att grilla blir seriösa om att skapa världens bästa keramiska spis. Bättre kvalitet. Smartare funktioner. Mer innovativa tillbehör.

Skapad för att prestera bättre och hålla längre. Det är den enkla, kompromisslösa kvalitetsstandarden som driver allt vi gör på Kamado Joe® ®— från design till produktion. Deras mål är enkelt: att varje produkt som bär vårt namn är en pålitlig del i en fantastisk grillupplevelse.


Traeger är enligt grillentusiasterna något av det största som hänt på väldigt länge. Varumärket Traeger har varit tongivande i amerikanska BBQ-världen i hundra år, och har de senaste åren fulländat sina grillar till en ny generation matlagningsmaskiner. Traeger-grillarna eldas med pellets, vilket är rent pressat trä helt utan tillsatser. Miljövänligare grillning finns inte. Det är löjligt enkelt att hantera en Traeger, ungefär lika svårt som att sätta på ugnen. Men framförallt blir det osannolikt gott – varje gång!

Traeger är världens ledande varumärke inom träpelletsgrillar och de växer kraftigt. Faktum är att pelletsgrillar är den snabbast växande kategorin av grillar i USA, och av goda skäl.


Det hela började på en bakgård 1973, då Dawson McLemore och hans familj byggde fiskkokare…

Masterbuilt leder vägen i branschen med kvalitet och innovation av produkter. De arbetar outtröttligt för att göra sina produkter bättre och få ut nya produkter på marknaden.

Masterbuilts standard för excellens är att designa och bygga de mest innovativa produkterna inom branschen och marknaderna vi betjänar och de tror på att dela godheten varje dag: goda tider, god mat, bra människor.


Ooni grundades Kristian Tapaninaho and Darina Garland. Kristian hade ett problem: han var väldigt intresserad av att baka pizza men lyckades inte få till den restaurantkvalité som kommer från väldigt hög värme. Hans ugn hemma var helt enkelt inte tillräckligt.. Efter sketcher, prototyper och flertalet tester på bakgården så hade han skapat världens första portabla vedeldade pizzaugn. Ooni – den snabba, bärbara, kostnadseffektiva, grymma vedeldade ugnen var född!

Efter lanseringen har Ooni vuxit till att ha vunnit ett företag med flerfaldiga utmärkelser som säljer produkter över hela världen.


Forno Allegro tillverkas i den lilla byn Bompietro på Sicilien, Italien. Fabriken ligger inte långt från Europas högsta aktiva vulkan Etna som gett namn till flera olika modeller i sortimentet. Företaget drivs av pappa Agostino och sonen Dario La Placa som tillsammans med sina anställda tillverkar äkta italienska pizzaugnar i hög kvalité.

Ugnarna tillverkas i egen fabrik och de flesta stenar görs för hand vilket ger ugnarna den äkta genuina känslan av italienskt hantverk. Idag finns både vedeldade och gasoldrivna ugnar i sortimentet i olika storlekar, alla tillverkade med rostfritt stål och isolering vilket gör att de passar utmärkt för vårt svenska klimat. Ugnarna är tillverkade för att klara temperaturer på över 500 °C vilket är perfekt för napolitanska pizzor.


Omberg grundades utav Sebastian Virta med målet att erbjuda kvalitativa uteköksmoduler, grillar och tillbehör.

Inspirationen till Ombergs utekök grundar sig i att intresset för utekök har ökat år efter år och för den händige finns många lösningar men för den som vill ha ett färdigt koncept i premiumklassen finns det nästan ingenting.

Omberg utekök drogs igång för att motverka höga priser, långa leveranstider och svåra monteringar. Modulerna kommer 95% monterade och sätts enkelt ihop i den kombinationen som du föredrar.


Norrlandskols grillkol och briketter passar bra för alla som ska grilla, både enklare och mer avancerade grillningar.
Deras premiumkol är deras Krögarkol®, större bitar för längre brinntid. Perfekt om man ska köra low and slow med en kamado eller smoker.
Alla deras grillprodukter är tillverkade av FSC-certifierad råvara. Tillverkning sker enligt gällande standarder för grillkol och briketter.


Hardcore Carnivore-serien av rubs är skapad av Jess Pryles. ”Australian by birth, Texan by choice”, Jess Pryles är en respekterad expert inom Texas BBQ och tävlings-BBQ. Hon är grundare till Australasian Grill Alliance. Förutom att föreläsa vid evenemang sponsrade av institutioner som Texas A & M University, American Meat Science Association och Texas Beef Council, medverkar hon också på olika tv-program som Food Network och Today. Hon har även intervjuats i publikationer som Parade, Food & Wine, och Austin Chronicle, bland andra. Jess bor och verkar från Austin, Texas.


Hällmark är ett svenskt varumärke för utomhusmatlagning, för så väl trädgården som skogen. I sortimentet finns hällar för olika användningsområden, kaffepannor, våffeljärn, pizzaugnar och mycket annat. Produkter för matlagning över våra gasolbrännare eller direkt över öppen eld.

Produkterna är utvecklade med fokus på trygg och säker användning, för matlagning där maten smakar som bäst – utomhus.

Hällmarken är också en symbol för den svenska naturen – rejäl, evig och fulländad i sin enkelhet och vackert fårad och formad av istider. Det är dessa värden som genomsyrar Hällmark. Hällmark är sprunget ur de svenska hällmarkerna, rejäla och närmast oförstörbara.